Debrecen Vekeri-tó

Eduardo Ulloa - Solo. Pocsolyává zsugorodott össze Debrecen környékének egyik kedvelt kirándulóhelye a Vekeri-tó írja az Időkép.


Igy Nez Ki A Vekeri To Sokak Egykori Kedvenc Piheno Es Kirandulo Helye Instagram Budapest Photography Inspiration

Debrecen kékzöld vekeri-tó Debreciner 2022.

. Az első ütem. - Most csordultig Vekeri-tó. Tóth Sándor Facebook.

Az Időkép kiemeli hogy az elmúlt egy hónapban Debrecen környékén 40. Ennek tudható be hogy a. A rendkívüli aszály nem kímélte a Vekeri-tó vizét a Civaqua jelentheti a megoldást.

Egy nagyobb pocsolyává zsugorodott össze Debrecen környékének egyik kedvelt kirándulóhelye a Vekeri-tó. - Kiszáradt tórendszer Debrecen mellett. Az MTI egy fotósorzatot tett közzé a Vekeri-tóról pontosabban annak szinte teljesen kiszáradt medréről.

Kiszáradt a Debrecen melletti Vekeri-tó. Vekeri horgásztó Debrecen A Vekeri-Tó Debrecentől mindössze 8 km-re található a Hosszúpályi felé vezető út mellett. 1 day agoA súlyos csapadékhiány miatt újabb tó száradt ki Magyarországon.

Kiszáradt a Debrecen melletti Vekeri-tó 2022. A Debrecen melletti tó kiszáradását a csapadékhiány okozta. - Debrecennek volt sok vize.

A fotókon látható hogy a meder középső részén még áll némi víz de az inkább csak egy pocsolya. A fiatalok talán már nem is tudják hogy télen-nyáron egyaránt megtöltötték Erdőspuszták ezen részét a cívisvárosiak nyáron piknikeztek és pecáztak télen a tó jegében gyönyörködtek a bátrabbak pedig még csúszkáltak is rajta. Az MTI fotósa Czeglédi Zsolt készített képeket július 4-én hétfőn a Debrecen mellett található Vekeri-tóról amely jelenleg szinte színültig üres.

Az Időkép kiemeli hogy az elmúlt egy hónapban Debrecen környékén 40-55 milliméterrel kevesebb. A kedvelt pihenőhelynek számító tó mindössze egy nagyobb pocsolyává zsugorodott össze a hosszú hetek óta tartó aszálynak köszönhetően. A Vekeri-tó jövőjét a folyamatos vízpótlás jelentené.

Kiszáradt a Debrecen mellett fekvő Vekeri-tó. Kiszáradt a Dunántúl népszerű horgásztava a bicsérdi tó is. Az Időkép kiemeli hogy az elmúlt egy hónapban Debrecen környékén 40-55 milliméterrel kevesebb csapadék hullott a sokéves átlaghoz képest.

1 day agoAlig maradt víz a Debrecen mellett fekvő Vekeri-tóban. A városiak körében kedvelt pihenőhelynek számító tó a hosszú hetek aszályának köszönhetően ment össze ilyen kicsire. A csapadékhiány és a felmelegedés miatt kiszáradt a bicsérdi tó a Dunántúl népszerű horgásztava és a Vekeri-tó Debrecen közelében ami a debreceniek kedvelt pihenő- és kirándulóhelye.

A Vekeri-tó esete nem egyedi. Ott ahol annak idején a sokakat ringató víz hullámai voltak jelenleg egy üres meder tátong tőrt döfve a nosztalgiázni vágyok szívébe. 1 day agoDebreceniek kedvelt pihenő- és kirándulóhelye volt a Vekeri-tó és környéke.

Az elmúlt hetekben és napokban sokszor írtunk arról hogy a Velencei-tónak tavaly után idén újra alacsony a vízállása és a helyzet nem igazán. Egy nagyobb pocsolyává zsugorodott össze Debrecen környékének egyik kedvelt kirándulóhelye a Vekeri-tó. Ahogy a Tiszántúlon más tájain úgy Debrecen téréségben is alig esett mérhető mennyiségű eső az elmúlt egy hónap során sőt a korábbi hónapok is csapadékszegények voltak.

- A Vekeri-tó sem a legszebb arcát mutatja mostanság. 1 day agoA Vekeri-tó kiszáradt állapotban. Az Időkép szerint Debrecen környékén körülbelül 40-55 milliméterrel kevesebb csapadék hullott le az.

- A hattyúk tava lett a Vekeri meg a vízityúkoké is. Debrecent alig elhagyva Szeged irányába a 47-es útról balra letérve juthatunk el a csodálatos erdei környezetben fekvő tó partjára. 0753 Weiler Vilmos Csak egy pocsolya van az egykor gazdag élővilágú tó helyén.

1 day agoAlig maradt víz a Debrecen mellett fekvő Vekeri-tóban. Alig maradt víz a Debrecen mellett fekvő Vekeri-tóban. A városiak körében kedvelt pihenőhelynek számító tó a hosszú hetek aszályának köszönhetően ment össze ilyen kicsire.

- Vasárnap a Vekerinél Volt vattacukor is körhinta is. A megyeszékhely Debrecen közelében található Vekeri-tó az Erdőspuszták kedvelt pihenő centruma és környéke sokszínű természeti látnivalót és. 2 days agoKiszáradt a Vekeri-tó.

Hajdú-Bihar megye természeti kincsekben látnivalókban rendkívül gazdag terület. Hajdú-Bihar megyében kedden várható eső de a következő napokban valószínűleg csak zivatarok jönnek majd. A bejegyzett bicsérdi.

Debrecen mellet a Vekeri tóhoz kirándultam egy szép napos tél végi hétvégén összevágtam hátha tetszik valakinek music. Get Vekeri-tó Debrecen Hungary setlists - view them share them discuss them with other Vekeri-tó Debrecen Hungary fans for free on setlistfm. A Vekeri-tó tragédiája nem egyedi eset.

A közelmúltban például a Bicsérdi-tó is hasonló sorsra jutott a népszerű. A Balaton jövőjéről a kiszáradás lehetőségéről ide kattintva tájékozódhat. Július első hetére a rendkívüli csapadékhiány miatt kiszáradt Vekeri-tó Debrecen közelében.

Egy nagyobb pocsolyává zsugorodott össze Debrecen környékének egyik kedvelt kirándulóhelye a Vekeri-tó. Hírszerkesztő július 05 2022. Debrecen Kiszáradt a tó miután az átlagnál jóval kevesebb eső esett az elmúlt időszakban.

7 hours agoElszomorító látvány. Erre is megoldást kínál a Civaqua-program. 2 days agoDebrecen mellett kiszáradt egy tó szomorú fotókon az üres tómeder.

Kedvelt pihenő- és kirándulóhely ahol gyalogos és kerékpáros túraútvonalak kilátók játszóterek bemutatóház arborétum piknikezési és horgászási lehetőség várja a természet kedvelőit. A hosszú hetek óta tartó aszálynak köszönhetően egy nagyobb pocsolyává zsugorodott össze a közkedvelt pihenőhely a Debrecen mellett fekvő Vekeri-tó. 1 day agoA tó ugyanis teljesen kiszáradt a csapadékhiány következtében.

40-55 milliméterrel kevesebb csapadék hullott le az elmúlt 30 napban a sokévi. A kedvelt pihenőhelynek számító tó mindössze egy nagyobb pocsolyává zsugorodott össze a hosszú hetek óta tartó aszálynak köszönhetően írja az Időkép. Debrecent transformers 2 teljes film magyarul alig elhagyva Szeged irányába a 47-es útról balra letérve juthatunk el a csodálatos erdei környezetbenröplabda nyitás balatoni.

Pocsolyává zsugorodott össze Debrecen környékének egyik kedvelt kirándulóhelye a Vekeri-tó írja az Időkép. Tripadvisor Checks Up To 200 Sites To Help You Find The Lowest Prices. Vekeri horgásztó Debrecen A Vekeri-Tó Debrecentől mindössze 8 km-re található a Hosszúpályiveszprémi látnivalók felé vezető út mellett.

A debreceni Erdőspuszták a várostól mintegy tíz kilométerre keletre félkörívben húzódnak. 1 day agoA kiszáradás mellett erősödhet az algásodás is. A Vekeri-tó az.

Ad Compare Prices Save Money With Tripadvisor The Worlds Largest Travel Site. Az MTI egyik fotósa Czeglédi Zsolt készített képeket hétfőn a Debrecen mellett található Vekeri-tóról amely a csapadékhiány következtében kiszáradt.


Harbor Row Limited Edition Of 11 Photograph In 2022 Aerial Photography Drone Aerial Photography Color Photography


Lorraine Bridge Canal Louisiana Lorraine


Vekeri To 2016 Osz Csoda Szep Szinek Outdoor Water River


A 476 Eve Alapitott Reformatus Kollegium Es A Nagytemplom 1824 A Hunyadi Utcai Napora Felol Debrecen Budapest Hungary


Break Out On Behance Aerial Photography Aerial Photography Drone Aerial


Silence Before The Storm On Behance Photography Student Storm Aerial Photography


2018 05 05 Volt Az Eskuvonk Debrecenben A Vekeri Tonal A Kepen A Koszoruslanyaimmal Vagyok Lathato A Legjobbak Bridesmaid Dresses Wedding Dresses Bridesmaid


Pin On Debreczen

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel